Dimitris Studio, Krf - Agios Georgios

Najam apartmanaAll InclusiveWi-Fi

Dimitris Studio, Krf - Agios Georgios

KLIKNITE NA www.amostravel.rs/aranzmani/krf-letovanje-2020  ZA CELOKUPNU PONUDU SMEŠTAJNIH KAPACITETA NA KRFU!

Opis studija

Usluga: Najam
Lokacija: nalaze se u mirnom okruženju u mestu Agios Georgiosa, na oko 300m od peščane plaže, 33km od aerodrome I grada Krfa. Kompleks ima lepo uredjenu baštu sa puno zelenila.
Studija: Svi studiji imaju mini kuhinju opremljenu osnovnim posuđem za kratku pripremu laganih obroka uz vremenski minimalno kuvanje, Wi-Fi (besplatno), frižider, kupatilo, (studio ima 1ventilator), balkon/terasu.
Apartmani imaju dve odvojene spavaće sobe, kupatilo, mini kuhinju opremljenu osnovnim posuđem za kratku pripremu laganih obroka uz vremenski minimalno kuvanje, Wi-Fi (besplatno), frižider, (apartman ima 2 ventilatora).
Studija mogu biti u prizemlju i na spratu a apartmani su samo na spratu.
Napomena: Mogućnost doplate All Inclusive (sve uključeno – doručak, ručak, večera – na bazi švedskog stola -samoposluženje) usluge u hotelu Golden Sands 3* koji se nalazi 300m od studija gde se može koristiti I bazen.

Ukratko o Krfu

Krf je jedno od sedam Jonskih ostrva. Ostrvo beskrajne prirodne lepote, pesme i muzike, kombinacija kospomopolitskog i tradicionalnog. Zbog blage klime i velike vlažnosti poznat je po smaragdnim uvalama, kristalno čistom moru, luksuznim hotelima, lepim plažama okruženim zelenilom i nepreglednim brdima obraslim maslinjacima. Ostrvo je dobilo ime po nimfi Korkira, kćerki reke Assopos u koju se Posejdon zaljubio, kidnapovao je i doveo na Krf.

Glavni grad ostrva je grad Krf jedan od najlepših gradova u Grčkoj, prepun zelenila, divnih trgova, uskih uličica u kojima preovlađuje venecijanska i engleska arhitektura, dobro sačuvane znamenitosti ranijih osvajača.

Grad ima dve tvrđave, staru i novu, obe se nalaze u centralnom delu grada. Jedan od najposećenijih delova grada je svakako ulica Liston sa mnogobrojnim fenjerima koja će Vam pružiti poseban ugođaj u toku večernjih šetnji.

  • CENOVNIK
  • USLOVI PLAĆANJA

Cene su izražene u evrima po osobi za 10 i 11 noćenja za paket aranžman – avio prevoz+aerodromske takse + transfer + smeštaj

Doplate i napomene:

All inclusive (sve uključeno) se koristi u hotelu Golden Sands 3*, koji je udaljen 300 metara, a uključuje i besplatno korišćenje bazena.
Doplata za željenu spratnost 5€ po studiju dnevno, doplata u agenciji. Wi-Fi besplatno.

U CENU ARANŽMANA JE URAČUNATO:

• Povratna avio karta na relaciji Beograd – Krf – Beograd (čarter let).
• Transferi na Krfu aerodrom – hotel – aerodrom.
• Smeštaj u hotelu na bazi izabrane usluge po tabeli iz cenovnika na bazi 10 noćenja.
• Aerodromske takse u ukupnom iznosu od 36.50€ za odrasle i decu preko 2 godine (taksa u Beogradu 21.42€, taksa u Grčkoj 14.10€, DCV taksa 0.98€); deca od 0-2 godine ne plaćaju kartu ni takse i nemaju sedište u avionu. Iznos takse je podložan promeni. • YQ taksa – doplata za gorivo (za odrasle i decu preko 2 godine) u iznosu definisanom ugovorom sa avio prevoznikom. Iznos takse je podložan promeni, u slučaju povećanja takse putnik je u obavezi da izvrši doplatu pre započetog putovanja.
• Usluge predstavnika agencije i troškovi organizacije i realizacije putovanja.

U CENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATO:

• Doplata za korišćenje jednokrevetne sobe (doplata je na upit i razlikuje se od hotela do hotela). • Međunarodno putno osiguranje. Posedovanje polise putnog osiguranja za ulazak na teritoriju zemalja EU je obaveza putnika, te putnici sami snose odgovornost u slučaju neposedovanja istog.
• ORGANIZATOR SAVETUJE I PREPORUČUJE KUPOVINU OSIGURANJA OD OTKAZA PUTOVANJA. Više informacija potražite u agenciji ili na našem sajtu. • Boravišna taksa: ista se plaća direktno recepciji hotela. U trenutku postavljanja programa cena po sobi po danu iznosi: 0.50€ za htl 2*/ 1*, 1.5€ za htl 3*, 3€ za htl 4* i 4€ za htl 5*; 0.25€ za std/apt 1key-2key,0.50€ za std/apt 3key, 1€ za std/apt 4key.
• Fakultativni izleti i individualni troškovi putnika.

Uslovi plaćanja:

– 30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima gradjana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA, AMERICAN EXPRESS

– Platnim karticama Banca Intesa, odloženo do 12 rata bez kamate

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.

K/20

Dasia

Kasiopi

Ipsos

Guvia

Perama

Benices

Moraitika

Agios Georgios (south)

Agios Georgios

Pelekas

Paleokastrica

Nisaki

Kontokali

Agios Ioannis Peristeron

Aharavi

St. Spyridon

Sidari

Grad Krf

Roda

Google PlusInstagram
YUTA

0117700050
0603033623
0603033624
Njegoševa 69, Beograd
(Kod Kalenić pijace)
Franšiza Amos Travel Arena
Španskih boraca 24v amostravelbeograd @gmail.com
Pon-Pet: 09-20 časova
Subota: 09-15 časova