Najam apartmanaWi-FiKlimaKablovska TVKuhinja

Apartmani Zahos, Nea Plaja

KLIKNITE NA www.amostravel.rs/aranzmani/nea-plaja-apartmani-letovanje-2020 ZA CELOKUPNU PONUDU APARTMANA U NEA PLAJI!

OPIS VILE

Apartmani ZAHOS nalaze se u prvom redu kuća, na samo 30 metara od duge peščane plaže. Ispred objekta nalaze se ulica i lepo uređeni park. Objekat poseduje dvokrevetna studia, trokrevetne apartmane, trokrevetna studia sa krevetom na razvlačenje, četvorokrevetne duplekse u prizemlju i na prvom spratu, kao i šestokrevetni dupleks apartman na drugom spratu.

Dvokrevetna studia nalaze se na II spratu a sastoje se od spavaće sobe sa francuskim krevetom, u okviru koje se nalazi čajna kuhinja (rešo sa 1 ringlom, frižider, osnovna oprema za pripremanje hrane i ručavanje), kupatila i terase sa direktnim pogledom na more.

Trokrevetna LUX studia sa krevetom na rasklapanje nalaze se na I i II spratu a sastoje se od spavaće sobe sa francuskim krevetom i krevetom na rasklapanje, čajne kuhinje u okviru sobe (rešo sa 2 ringle, frižider, osnovna oprema za pripremanje hrane i ručavanje), kupatila i terase sa direktnim pogledom na more.

Četvorokrevetni apartman u prizemlju sastoji se od zasebne kuhinje (rešo sa 2 ringle, veliki frižider, osnovna oprema za pripremanje hrane i ručavanje), dve zasebne spavaće sobe sa po 2 singl kreveta, kupatila sa tuš kadom i prizemne terase koja se nalazi na ulazu u apartman i orijentisana je ka moru. Apartman nije ukopan ali se u odnosu na ulicu nalazi dva stepenika niže.

Četvorokrevetni LUX DUPLEKS apartmani na I spratu sastoje se od zasebne kuhinje (rešo sa 2 ringle, veliki frižider, osnovna oprema za pripremanje hrane i ručavanje), dve zasebne spavaće sobe (u jednoj sobi je francuski krevet, u drugoj sobi su 2 singl kreveta), kupatila sa tuš kadom i terase sa direktnim pogledom na more ili na dvorište. Apartmani su u fazi renoviranja a slike renoviranih apartmana biće dostupne uskoro.

Šestokrevetni DUPLEKS apartmani na II spratu sastoje se od zasebne kuhinje (mini-šporet sa rernom, veliki frižider, osnovna oprema za pripremanje hrane i ručavanje) u kojoj se nalazi singl krevet, dve zasebne spavaće sobe, u jednoj su 2 singl kreveta u drugoj su francuski i singl krevet, kupatila sa tuš kadom i ugaone terase sa pogledom na dvorište.

Apartmani Zahos prve su kategorije po lokalnoj kategorizaciji, opremljeni su TV-om, Wi-fi internetom i klima uređajem čije je korišćenje uračunato u cenu. U dupleksima se klima uređaj nalazi u hodniku.

*Agencija ne može garantovati brzinu interneta i nije odgovorna u slučaju nestanka interneta usled tehničkih problema grčkih operatera.

Ukratko o Nea Plaji

Nešto pre dolaska u najveći grad Halkidikija, Nea Moudaniu, nalazi se turistički neotkriveno odmaralište Nea Plagia (Nea Plaja). Iako među srpskim turistima tek od nedavno poznato, mesto je odavno letovalište Grka iz okolnih područja, posebno iz Soluna udaljenog odavde nešto preko 53 kilometara. Od petlje, odnosno uključenja sa obilaznice oko Soluna na put A25 koji vodi ka Nea Mudanji, Nea Plaja je udaljena tačno 45,7 kilometara

Naselje su, kao i ostala naselja sa prefiksom Nea, izgradili prognani Grci iz Male Azije 1924. godine. Na ovom području je nekada postojala velika močvara, a nešto dalje postojao je manastir Karamani. Uz pomoć monaha, građene su kuće, postepeno su isušivane močvare i pretvarane u plodna polja. Pročitajte još na našem sajtu www.grckanadlanu.rs/grcka/nea-plaja-nea-plagia

  • CENOVNIK
  • USLOVI PLAĆANJA
  • PREVOZ

SAJAMSKI POPUSTI – VAŽI DO 29.02.2020:

*Sezona (smene od 01.07. do 30.08.)*

-10% popusta na smeštaj za uplate u celosti prilikom rezervacije do 29.02.2020.

-5% popusta na smeštaj za uplatu akontacije u iznosu od 30% prilikom rezervacije do 29.02.2020. i isplatu ostatka do polaska

Cene su izražene u eurima na bazi najma na 10 noćenja 

Putnici koji spajaju dve smene u VANSEZONI plaćaju zbir cena za obe smene.
Putnici koji spajaju dve smene u SEZONI plaćaju zbir cene za obe smene i imaju popust od 40€.

Cene su izražene u eurima na bazi paket aranžmana ( prevoz + smeštaj)

-Deca do 12. godina starosti koja koriste zaseban ležaj imaju popust 15€ na cenu paket aranžmana.
-Deca do 6 godina (do 2014 god.) ukoliko koriste zajednički ležaj, plaćaju samo cenu 45€ i imaju sedište u autobusu.
-Putnici koji spajaju dve smene plaćaju cenu paket aranžmana za prvu smenu i cenu najma apartmana za narednu smenu boravka.

ARANŽMAN OBUHVATA:

– Autobuski prevoz ( za paket aranžmane)
-Najam apartmana u predviđenim terminima.
-Organizaciju i vođstvo puta (kada putnik koristi uslugu prevoza autobusom u organizaciji agencije).
-Usluge predstavnika agencije u mestu boravka.

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

-Boravišnu taksu u Grčkoj u iznosu od 0,5 € dnevno po studiu/apartmanu. Takse su podložne promenama i plaćaju se na licu mesta.
-Autobuski prevoz (osim za paket aranžman)
-Zdravstveno osiguranje putnika.
-Individualne troškove putnika.

SAJAMSKI POPUSTI – VAŽI DO 29.02.2020:

*Sezona (smene od 01.07. do 30.08.)*

-10% popusta na smeštaj za uplate u celosti prilikom rezervacije do 29.02.2020.

-5% popusta na smeštaj za uplatu akontacije u iznosu od 30% prilikom rezervacije do 29.02.2020. i isplatu ostatka do polaska

Uslovi plaćanja:

– 30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA, AMERICAN EXPRESS

– Platnim karticama Banca Intesa, odloženo do 12 rata bez kamate

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate.

EV/20

Cenovnik za PREVOZ

Polasci su iz Beograda jedan dan ranije u odnosu na termin početka boravka. Obavezno 2 dana pre puta proveriti tačno vreme polaska autobusa.

POVRATAK je poslednjeg dana boravka u poslepodnevnim časovima po lokalnom vremenu, u zavisnosti od vremena dolaska nove grupe, a u skladu sa Zakonom. O tačnom vremenu povrtka putnici će biti obavešteni od strane predstavnika usmenim ili putem obaveštenja na infotablama.
Organizator putovanja zadržava pravo da vrši transfer drugim manjim vozilom (po potrebi agencije) od međustanice ili krajnje autobuske stanice do odredišta iz aranžmana ili od polazišta autobusa ili odredišta iz aranžmana, do među stanice gde se ulazi u autobus do krajnje stanice. Postoji mogućnost čekanja (do 60 minuta) do ili od mesta transfera (tokom presedanja).
Ruta transfera ne mora biti najkraćim putem – direktno. Način transfera i ruta ne mogu biti predmet naknadnog prigovora i žalbe.
Mogućnost transfera putnika iz Subotice i Novog Sada do predviđenog mesta polaska u Beogradu. Više informacija u agenciji.

Google PlusInstagram
YUTA

0117700050
0603033623
0603033624
Njegoševa 69, Beograd
(Kod Kalenić pijace)
Franšiza Amos Travel Arena
Španskih boraca 24v amostravelbeograd @gmail.com
Pon-Pet: 09-20 časova
Subota: 09-15 časova