APARTMANI NICHOLAS, Skiatos-Megali Amos

Najam apartmanaBazenWi-FiRestoranBarBesplatan parkingKablovska TVKuhinja

APARTMANI NICHOLAS, Skiatos-Megali Amos

Opis apartmana

Lokacija: 400 m od peščano-šljunkovite plaže Megali Amos, 2 km od centra grada Skijatosa, 5 km od aerodroma.

Hotelski sadržaji: snek bar, bazen, bar pored bazena, bežični internet, parking.

Studiji: klima uređaj (uz doplatu), TV, mini kuhinja, mini frižider, kupatilo, fen, balkon.

Megali Amos

Megali Amos (Μεγάλη Άμμος) je dugačka i vrlo dobro organizovana peščana plaža na kojoj je najčešće gužva zbog blizine grada Skiatosa. Nalazi se na putu za Kukunaries, svega kilometar od grada. Redovno dobija Plavu zastavu što je bio slučaj i 2012. godine.

Megali Amos je najbliža plaža gradu Skiatos i stoga je uglavnom poprilična gužva.

Zajedno sa plažama Ftelja i Vasiljas koje se nastavljaju na nju čini pojas dužine gotovo 2 kilometra koji počinje od grada a završava se na kraju plaže Vasiljas. Megali Amos („veliki pesak“ na grčkom) je najaktivnija i najrazvijenija od sve tri  i jedna je od najpopularnijih plaža na Skiatosu zbog kristalne vode i lepe obale sa ležaljkama i suncobranima. Doduše, ne mnogo jer je plaža veoma uska. Dosta je strm pad prema plaži ali je ta strma brda štite od severnih vetrova. More je plitko i idealno za porodice a duž većeg dela plaže su izgrađeni smeštajni objekti. Spasilačka služba brine o bezbednosti svih posetilaca. Pročitajte još na našem sajtu www.grckanadlanu.com…

  • CENOVNIK LETO 2014-F
  • NAČIN PLAĆANJA ARANŽMANA
  • PROGRAM PUTOVANJA
  • NAPOMENE

zaglavlje FILIPapartman-nicholas-cenovnik

 

 

 

 

 

 

 

 

 

* Popusti za decu se primenjuju u pratnji dve punoplatežne osobe;
* Bebe od 0 do 2 godine su GRATIS

Aranžman obuhvata:

U CENU PUTOVANJA JE UKLJUČENO:
prevoz avionom na relaciji Beograd – Skijatos – Beograd (čarter let); 10 noćenja u hotelu ili apartmanu na bazi odabranih usluga; transferi autobusom od aerodroma do hotela i od hotela do aerodroma; usluge predstavnika agencije i troškovi organizovanja putovanja.
U CENU PUTOVANJA NIJE UKLJUČENO:
aerodromske i sigurnosne taxe u iznosu od 38 evra za odrasle (taksa u Beogradu 15.30 eur,taksa na OSTRVU 22 eur, DCV takse 1 eur), a 31 evro za decu od 2 do 5 godina; iznos od 15 EUR na ime obavezne doplate za troškove rezervacije
plaćaju svi odrasli i deca starija od 2 godine, deca 0-2 god. (INF) ne plaćaju navedeni iznos; postoji mogućnost uvođenja takse avio prevoznika YQ za poskupljenja goriva, plaćaju odrasli i deca preko 2 god. u agenciji do polaska; fakultativni izleti; međunarodno putno zdravstveno osiguranje; sve navedene takse podložne su promenama i uplaćuju se u poslovnici u dinarskoj protivvrednosti pre polaska na putovanje.

 

PLAĆANJE JE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO PRODAJNOM  KURSU POSLOVNE BANKE NA DAN UPLATE

Gotovinsko plaćanje: 30% prilikom rezervacije, ostatak 15 dana pre početka aranžmana.
Kreditne kartice: Visa, Master, Maestro, Dina i Diners (isti uslovi kao gotovina),
Čekovi građana
Uplata preko računa firme

1. dan – BEOGRAD – SKIJATOS
Sastanak putnika na aerodromu “Nikola Tesla”, dva sata pre poletanja aviona. Direktan čarter let za Skijatos (oko 90 minuta). Obrok u avionu. Po dolasku, goste dočekuje predstavnik agencije. Transfer autobusom do odabranog hotela ili apartmana. Noćenje.
2. do 10. dan SKIJATOS
– Boravak i hotelu ili apartmanu na bazi uplaćenih usluga. Drugog ili trećeg dana boravka – informativni sastanak sa predstavnikom agencije. Tokom boravka – fakultativni izleti.
11. dan SKIJATOS – BEOGRAD.
Sobe treba napustiti do 10 sati. Slobodno vreme do transfera na aerodrom. Direktan čarter let do Beograda. Obrok u avionu.
Dolazak u Beograd

ARANŽMAN JE RAĐEN NA BAZI MINIMUM 80 PRIJAVLJENIH PUTNIKA NA AVIONU.

– Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa.

– U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.

– Organizator ima pravo da 5 dana pred put otkaže putovanje usled prebukiranosti hotela ili ponudi alternativni smeštaj u drugom objektu iste kategorije i cene.

– Organizator ima pravo da u prvim i poslednjim smenama kada se hotel ne otvara zbog nedovoljne popunjenosti, pomeri datum započinjanja usluge ili ponudi alternativni hotel sa istim datumom.

Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora usklađeni sa YUTA standardom

Google PlusInstagram
YUTA

0117700050
0603033623
0603033624
Njegoševa 69, Beograd
(Kod Kalenić pijace)
Franšiza Amos Travel Arena
Španskih boraca 24v amostravelbeograd @gmail.com
Pon-Pet: 09-20 časova
Subota: 09-15 časova