Najam apartmanaWi-FiKlimaKablovska TVKuhinja

Apartmani Le Monde 9, Nea Kalikratia

KLIKNITE NA www.amostravel.rs/aranzmani/nea-kalikratia-apartmani-letovanje-2020 ZA CELOKUPNU PONUDU APARTMANA U NEA KALIKRATIJI!

OPIS VILE

Apartman LE MONDE 9 se nalazi u mirnom delu Nea Kalikratie preko puta parka sa igralištem za decu. Udaljen je oko 50 metara od prve plaže, oko 100 metara od velike gradske plaže i 300 metara od centra grada. Objekat Le Monde 9 poseduje komforan četvorokrevetni dupleks apartman koji je smešten na drugom spratu a sastoji se od 2 zasebne spavaće sobe, kuhinje, kupatila sa kadom i prostrane terase sa pogledom na more, na koju se izlazi iz obe sobe i kuhinje. U jednoj od spavaćih soba nalazi se francuski ležaj, u drugoj spavaćoj sobi dva singl kreveta, a u kuhinji (koja je opremljena osnovnom opremom za ručavanje i pripremu hrane, velikim šporetom i frižiderom) se nalazi trosed. Apartman je opremljen TV-om, Wi-Fi internetom i klima uređajem čije je korišćenje uračunato u cenu. Ispred objekta nalazi se javni parking.

*Agencija ne može garantovati brzinu interneta i nije odgovorna u slučaju nestanka interneta usled tehničkih problema grčkih operatera.

Nea Kalikratia

Nea Kalikratia je središte opštine Kalikratia, koja obuhvata još i naselja Agios Pavlos i Nea Iraklia. To je odmaralište na koje nailazite kada od Soluna, udaljenog odavde oko 40 kilometara, krenete ka poluostrvu Kasandra.
Pomenuta tri naselja osnovana su od strane doseljenika iz Male Azije 1922. godine. Doseljenici su uglavnom bili poreklom iz Kalikratie i Araklia Gialusa iz istočne Trakije, odnosno dela Turske koji je na evropskom kontinentu. Oni su se naselili u oblasti Stomion, gde je bio metoh manastira Ksenofon sa Svete gore.

Zbog svog specifičnog položaja u Solunskom zalivu, ovo je mesto kroz koje morati proći ako idete na poluostrva Kasandra ili Sitonija. Automobilom je na oko 45 minuta od Soluna, odnosno na 30-ak minuta od aerodroma. Pored blizine Soluna i aerodroma, na 30-ak kilometara odavde je i aqua park Waterland. Udaljeno je 42,5 km od centra Soluna, odnosno 35,5 kilometara od mesta gde se oblilaznica oko Soluna uključuje na put A25 koji vodi ka Halkidikiju.

Nea Kalikratia je veliko odmaralište sa prelepim plažama, od kojih je najpoznatija Vergia koja nosi Plavu zastavu za čistoću. Plaže Nea Kalikratie su od zlatnog peska, sa velikim brojem turista, ali ima i onih sa manjim gužvama ako želite mirniji odmor. Ovo je „grad plaža“ koje dostižu širinu i do 30 metara, sa letnjim apartmanima i borovom šumom iza njih. Mesto je idealno za mlade i porodice sa decom, za koje je posebno pogodno što voda nije duboka.

Pročitajte još o Nea Kalikratiji na našem sajtu www.grckanadlanu.rs/grcka/nea-kalikratia

  • CENOVNIK
  • USLOVI PLAĆANJA

Cene su izražene u eurima na bazi najma na 10 noćenja 

Putnici koji spajaju dve smene u VANSEZONI plaćaju zbir cena za obe smene.
Putnici koji spajaju dve smene u SEZONI plaćaju zbir cene za obe smene i imaju popust od 40€.

Cene su izražene u eurima na bazi paket aranžmana ( prevoz + smeštaj)

-Deca do 12. godina starosti koja koriste zaseban ležaj imaju popust 15€ na cenu paket aranžmana.
-Deca do 6 godina (do 2014 god.) ukoliko koriste zajednički ležaj, plaćaju samo cenu 45€ i imaju sedište u autobusu.
-Putnici koji spajaju dve smene plaćaju cenu paket aranžmana za prvu smenu i cenu najma apartmana za narednu smenu boravka.

ARANŽMAN OBUHVATA:

– Autobuski prevoz ( za paket aranžmane)
-Najam apartmana u predviđenim terminima.
-Organizaciju i vođstvo puta (kada putnik koristi uslugu prevoza autobusom u organizaciji agencije).
-Usluge predstavnika agencije u mestu boravka.

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

-Boravišnu taksu u Grčkoj u iznosu od 0,5 € dnevno po studiu/apartmanu. Takse su podložne promenama i plaćaju se na licu mesta.
-Autobuski prevoz (osim za paket aranžman)
-Zdravstveno osiguranje putnika.
-Individualne troškove putnika.

Uslovi plaćanja:

– 30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima gradjana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA, AMERICAN EXPRESS

– Platnim karticama Banca Intesa, odloženo do 12 rata bez kamate

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate.

EV/20

Google PlusInstagram
YUTA

0117700050
0603033623
0603033624
Njegoševa 69, Beograd
(Kod Kalenić pijace)
Franšiza Amos Travel Arena
Španskih boraca 24v amostravelbeograd @gmail.com
Pon-Pet: 09-20 časova
Subota: 09-15 časova