Apartmani Deluxe, Nea Kalikratia

KLIKNITE NA www.amostravel.rs/aranzmani/nea-kalikratia-apartmani-letovanje-2020 ZA CELOKUPNU PONUDU APARTMANA U NEA KALIKRATIJI!

OPIS VILE

Apartmani DELUXE nalaze se u samom centru Nea Kalikratie oko 450 metara od plaže. Moderno, luksuzno i lepo uređena studia i apartmani nalaze se na prvom spratu i svi sadrže kompletno opremljenu kuhinju (veliki šporet, veliki frižider i osnovna oprema za pripremanje hrane i ručavanje), kupatilo sa tuš kabinom i prostranu terasu.

Studio Lilian Deluxe predviđen je za boravak 2-3 osobe i sastoji se od sobe sa francuskim ležajem i sofom na razvlačenje, kuhinjom u okviru sobe, kupatila i ugaone terase.

Apartman Stamatis Deluxe predviđen je za boravak 4-5 osoba. Sastoji se od kuhinje sa dnevnim boravkom u kojem se nalazi ugaona garnitura i sofa, zasebne spavaće sobe u kojoj je francuski ležaj, kupatila i ugaone terase na koju se izlazi i iz sobe i iz kuhinje.

Apartman Eliana Deluxe predviđen je za boravak 4-5 osoba. Sastoji se od prostrane kuhinje u kojoj je sofa na razvlačenje, spavaće sobe u kojoj su francuski ležaj i sofa, kupatila i terase na koju se izlazi i iz sobe i iz kuhinje.

Svi apartmani opremljeni su veš mašinom, TV-om, klima uređajem i Wi-Fi internet konekcijom i prve su kategorije po lokalnoj kategorizaciji. Objekat poseduje dvorišni parking za kola za goste apartmana.

*Agencija ne može garantovati brzinu interneta i nije odgovorna u slučaju nestanka interneta usled tehničkih problema grčkih operatera.

Nea Kalikratia

Nea Kalikratia je središte opštine Kalikratia, koja obuhvata još i naselja Agios Pavlos i Nea Iraklia. To je odmaralište na koje nailazite kada od Soluna, udaljenog odavde oko 40 kilometara, krenete ka poluostrvu Kasandra. Pomenuta tri naselja osnovana su od strane doseljenika iz Male Azije 1922. godine. Doseljenici su uglavnom bili poreklom iz Kalikratie i Araklia Gialusa iz istočne Trakije, odnosno dela Turske koji je na evropskom kontinentu. Oni su se naselili u oblasti Stomion, gde je bio metoh manastira Ksenofon sa Svete gore.

Zbog svog specifičnog položaja u Solunskom zalivu, ovo je mesto kroz koje morati proći ako idete na poluostrva Kasandra ili Sitonija. Automobilom je na oko 45 minuta od Soluna, odnosno na 30-ak minuta od aerodroma. Pored blizine Soluna i aerodroma, na 30-ak kilometara odavde je i aqua park Waterland. Udaljeno je 42,5 km od centra Soluna, odnosno 35,5 kilometara od mesta gde se oblilaznica oko Soluna uključuje na put A25 koji vodi ka Halkidikiju.

Nea Kalikratia je veliko odmaralište sa prelepim plažama, od kojih je najpoznatija Vergia koja nosi Plavu zastavu za čistoću. Plaže Nea Kalikratie su od zlatnog peska, sa velikim brojem turista, ali ima i onih sa manjim gužvama ako želite mirniji odmor. Ovo je „grad plaža“ koje dostižu širinu i do 30 metara, sa letnjim apartmanima i borovom šumom iza njih. Mesto je idealno za mlade i porodice sa decom, za koje je posebno pogodno što voda nije duboka.

Pročitajte još o Nea Kalikratiji na našem sajtu www.grckanadlanu.rs/grcka/nea-kalikratia

  • CENOVNIK
  • USLOVI PLAĆANJA
  • PREVOZ

SAJAMSKI POPUSTI – VAŽI DO 29.02.2020:

*Sezona (smene od 01.07. do 30.08.)*

-10% popusta na smeštaj za uplate u celosti prilikom rezervacije do 29.02.2020.

-5% popusta na smeštaj za uplatu akontacije u iznosu od 30% prilikom rezervacije do 29.02.2020. i isplatu ostatka do polaska

Cene su izražene u eurima na bazi najma na 10 noćenja 

Putnici koji spajaju dve smene u VANSEZONI plaćaju zbir cena za obe smene.
Putnici koji spajaju dve smene u SEZONI plaćaju zbir cene za obe smene i imaju popust od 40€.

Cene su izražene u eurima na bazi paket aranžmana ( prevoz + smeštaj)

-Deca do 12. godina starosti koja koriste zaseban ležaj imaju popust 15€ na cenu paket aranžmana.
-Deca do 7 godina (do 2013 god.) ukoliko koriste zajednički ležaj, plaćaju samo cenu 45€ i imaju sedište u autobusu.
-Putnici koji spajaju dve smene plaćaju cenu paket aranžmana za prvu smenu i cenu najma apartmana za narednu smenu boravka.

ARANŽMAN OBUHVATA:

– Autobuski prevoz ( za paket aranžmane)
-Najam apartmana u predviđenim terminima.
-Organizaciju i vođstvo puta (kada putnik koristi uslugu prevoza autobusom u organizaciji agencije).
-Usluge predstavnika agencije u mestu boravka.

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

-Boravišnu taksu u Grčkoj u iznosu od 0,5 € dnevno po studiu/apartmanu. Takse su podložne promenama i plaćaju se na licu mesta.
-Autobuski prevoz (osim za paket aranžman)
-Zdravstveno osiguranje putnika.
-Individualne troškove putnika.

SAJAMSKI POPUSTI – VAŽI DO 29.02.2020:

*Sezona (smene od 01.07. do 30.08.)*

-10% popusta na smeštaj za uplate u celosti prilikom rezervacije do 29.02.2020.

-5% popusta na smeštaj za uplatu akontacije u iznosu od 30% prilikom rezervacije do 29.02.2020. i isplatu ostatka do polaska

Uslovi plaćanja:

– 30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA, AMERICAN EXPRESS

– Platnim karticama Banca Intesa, odloženo do 12 rata bez kamate

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate.

EV/20

Cenovnik za PREVOZ

Polasci su iz Beograda jedan dan ranije u odnosu na termin početka boravka. Obavezno 2 dana pre puta proveriti tačno vreme polaska autobusa.

POVRATAK je poslednjeg dana boravka u poslepodnevnim časovima po lokalnom vremenu, u zavisnosti od vremena dolaska nove grupe, a u skladu sa Zakonom. O tačnom vremenu povrtka putnici će biti obavešteni od strane predstavnika usmenim ili putem obaveštenja na infotablama.
Organizator putovanja zadržava pravo da vrši transfer drugim manjim vozilom (po potrebi agencije) od međustanice ili krajnje autobuske stanice do odredišta iz aranžmana ili od polazišta autobusa ili odredišta iz aranžmana, do među stanice gde se ulazi u autobus do krajnje stanice. Postoji mogućnost čekanja (do 60 minuta) do ili od mesta transfera (tokom presedanja).
Ruta transfera ne mora biti najkraćim putem – direktno. Način transfera i ruta ne mogu biti predmet naknadnog prigovora i žalbe.
Mogućnost transfera putnika iz Subotice i Novog Sada do predviđenog mesta polaska u Beogradu. Više informacija u agenciji.

Google PlusInstagram
YUTA

0117700050
0603033623
0603033624
Njegoševa 69, Beograd
(Kod Kalenić pijace)
Franšiza Amos Travel Arena
Španskih boraca 24v amostravelbeograd @gmail.com
Pon-Pet: 09-20 časova
Subota: 09-15 časova