PolupansionU centruWi-FiRestoranBarPreporuka za porodice sa decomKlimaBesplatan parkingKućni ljubimciKablovska TVKuhinja

Aparthotel Agorastos, Tasos-Kinira

KLIKNITE NA www.amostravel.rs/aranzmani/tasos-i-kavala-letovanje-2016  ZA CELOKUPNU PONUDU APARTMANA NA TASOSU!

OPIS VILE

Mali hotel jednostavnog stila, prostrane sobe, taverna pored hotela, bar, internet, prijatna atmosfera.

Lokacija: Centar mesta Kinira, 6km od mesta Skala Pomanias, 23 km od luke Limenas.

Ukupno 21 soba: Dvokrevetne (Double Rooms) (35 m2), Trokrevetne (Triple Rooms) (35 m2), Četvorekrevetne (Quadruple Rooms) (35m2).
U sobama: klima (uz doplatu), SAT TV, sef, frižider, tuš, fen na recepciji, balkon/terasa.

Dvokrevetne sobe: Bračni krevet ili 2 odvojena kreveta. Mogućnost smeštaja za 2 odrasle osobe ili 2 odraslih i 1 dete.

Trokrevetna soba: Bračni krevet i 1 odvojeni krevet ili 3 odvojena kreveta. Mogućnost smeštaja za 3 odrasle osobe.

Četvorokrevetna soba: 2 odvojena kreveta i bračni krevet. Mogućnost smeštaja za 4 odrasle osobe, ili 2 odraslih i 2 dece.

Tip pomoćnog kreveta – standardni / sofa.

Ukratko o Kiniri

Naselje Kinira (Κοίνυρα) se nalazi 20 km jugoistočno od Limenasa, na istočnoj obali Tasosa, u blizini plaže Paradise (Raj). Ima bogatu istoriju koja seže do Feničana. Danas je među meštanima poznata kao “Lutru”. Selo je, dakle, bilo poznato još u antičkom svetu i Herodot ga je u svojim zapisima nazivao “Enera” i Kinira. Feničani su eksploatisali drvo i rudnike zlata na Tasosu, mnoge u okolini Kinire, u razdoblju 1600.-1500. pre Hrista. Postoje ostaci kupatila iz vizantijskog perioda i starohrišćanske bazilike koji su preživeli. Tokom mračnog perioda, gusari su zaklali mnoge hrišćane na mestu poznatom kao “Fonias”.

Zbog mnogih izvora u okolini vegetacija je vrlo gusta i zato se Kinira smatra mestom blagoslovenim od Boga. U prošlosti je bilo malo stalnih stanovnika koji su se bavili ribolovom ili stočarstvom. U periodu skupljanja maslina koji lokalno stanovništvo zove maksuli, ljudi iz svih krajeva ostrva su se okupljali oko ovog teškog posla. Čak i danas kada su meštani brojni, Kinira i okolina se i dalje razvijaju, ovoga puta zahvaljujući turizmu. Pročitajte još o Kiniri na našem sajtu www.grckanadlanu.rs/grcka/kinira-koinira

  • CENOVNIK
  • USLOVI PLAĆANJA
  • PROGRAM PUTOVANJA
  • NAPOMENE

Cene su izražene na bazi 10 polupansiona.

 

CENE OD 67 EUR PO NOĆI. ZA VIŠE INFORMACIJA KONTAKTIRAJTE AGENCIJU!

Uslovi plaćanja:

– 30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima gradjana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate.

MZ

PROGRAM PUTOVANJA:

1-2. dan: Polazak sa ugovorenog odredišta dan ranije u odnosu na datume iz tabele, prema dogovorenoj satnici. Dolazak na destinaciju u prepodnevnim satima. Smeštaj u ugovorene smestajne jedinice. NOĆENJE.

3-pretposlednji dan: Slobodni dani za individualne aktivnosti, odmor, obilaske i izlete. NOĆENJE./USLUGA PO PROGRAMU.

Pretposlednji-poslednji dan: Napuštanje smeštajnih jedinica do 09:00 h. Slobodno vreme do polaska autobusa. Polazak po dogovorenoj satnici. Dolazak u mesto polaska u ranim jutarnjim satima.

– Putnik preuzima obavezu upoznavanja i poštovanja pravila ponašanja u smeštajnom objektu a naročito na: deponovanje i čuvanje novca, dragocenosti i vrednih stvari, unos hrane i pića u sobe, poštovanje reda, smeštaja i napuštanja sobe u određeno vreme, broj osoba u sobi i dr. Ako drugačije nije ugovoreno, smeštaj putnika u objekat je najranije posle 16,00 h na dan početka korišćenja usluge, a napuštanje objekta najkasnije do 09,00 h na dan završetka korišćenja usluge.
– Organizator ne odgovara putniku za štetu nastalu zbog njegovog nepoštovanja zakonskih propisa, propisanih pravila i običaja utvrđenih od strane prevoznika, hotelijera i drugih neposrednih 8 pružalaca usluga.
– Putnik je dužan da poštuje kućni red u ugostiteljskim i hotelskim objektima i dobronamerno sarađuje sa predstavnikom organizatora i izvođačem usluga. Ukoliko putnik ne poštuje svoje obaveze, odgovara organizatoru za prouzrokovanu štetu, a organizator otklanja svaku odgovornost za štetu koju bi putnik mogao da pretrpi u takvom slučaju.
– Putnik je dužan da se na putovanju ponaša na način koji ne ugrožava život ili zdravlje njegovih saputnika i ne ugrožava sam tok putovanja. U slučaju da se putnik ponaša u suprotnosti sa ovom odlukom, predstavnik organizatora ima pravo da ga isključi sa daljeg putovanja bez povraćaja bilo kakvih troškova, osim plaćanja koja se plaćaju na licu mesta.
– Putnik nema pravo na refundaciju zbog samovoljnog, odnosno svojom krivicom izazvanog prevremenog napuštanja smeštajnog objekta, kao ni na cenu hotelske usluge i na cenu prevoza.

Google PlusInstagram
YUTA

0117700050
0603033623
0603033624
Njegoševa 69, Beograd
(Kod Kalenić pijace)
Franšiza Amos Travel Arena
Španskih boraca 24v amostravelbeograd @gmail.com
Pon-Pet: 09-20 časova
Subota: 09-15 časova