Najam apartmanaWi-FiKlimaBesplatan parkingSefKablovska TV

4-You Residence, Sitonija-Akti Salonikija

Opis hotela

4-You Residence je elegantan smeštaj. Nalazi se u jednoj od najlepših oblasti Halkidikija, na živopisnoj obali u Akti Salonikiou – Sitonija.

Uživajte u očaravajućem pogledu na Atos i Svetu Goru, samo 50 metara od plaže, koja je nagrađena plavom zastavom. Idealno za opuštanje i bezbrižnost, kao i nezaboravne porodične uspomene.

4-You Residence je 4 km od mesta Metagitsi i 6 km od ribarskog sela Pirgadikia, gde gosti mogu probati tradicionalna jela i svežu ribu. Autobuska stanica udaljena 150 metara, a beach bar-restoran je na 1,5 km.

Trenuci opuštanja u zelenom okruženju sa placem od 5 ari stvaraju idiličnu atmosferu za savršeni beg od svakodnevne rutine.

Akti Salonikija

Akti Salonikiou je oblast oko plaže Salonikiou baech, na severoistočnoj obali Sitonije, i nalazi se na putu prema mestu Pyrgadikia udaljena 4 kilometara od Agios Nikolausa. Većina objekata su privatne kuće, vikendice solunjana ali i drugih meštana Halkidikija, međutim ima i nekoliko apartmana koji su za izdavanje turistima. Plaža Akti Salonikiou beach je dugačka preko 1 km, i široka je 2 – 25 metara. Obzirom da Salonikiou krasi samo fantastična plaža i prilika da se pobegne od civilizacije Grci ga zovu plaža (Akti) Salonikiou.

Google PlusInstagram
YUTA

0117700050
0603033623
0603033624
Makenzijeva 44, Beograd
(Kod Kalenić pijace)
MAPA
amostravelbeograd @gmail.com
Pon-Pet: 10-15 časova
Subota: Neradan dan