Zavolite Grčku još više...

Nova godina Lisabon – 5 dana – Avion

CENA ARANŽMANA: 499 €

DOPLATA ZA 1/1 SOBU: 35% od cene aranžmana

TERMIN: 30.12.2016.

1.dan petak 30.12.2016. BEOGRAD – LISABON

Sastanak grupe na aerodromu “Nikola Tesla” dva sata pre poletanja aviona. Čekiranje za let. Let za Lisabon kompanijom Air Serbia. Let JU 3602 . Planirano vreme poletanja aviona iz Beograda je u 09:00h. Planirano vreme sletanja u Lisabon je 13:05h po lokalnom vremenu. Po dolasku panoramsko razgledanje grada u pratnji vodiča na srpskom jeziku: Istočna četvrt Park nacija, zvana Expo, sa šetalištem, žičarom i jednim od najvećih Okeanarijuma u svetu, odakle se pruža pogled na most Vasko da Gama koji je dugačak 17.5 km, Avenija Republike sa romantičnim zgradama u art deko stilu i arenom za borbu sa bikovima, park Edvarda VII i Trg Markiza od Pombala, odakle se grad širi prema severu, Avenija Slobode puna neodoljivih i luksuznih prodavnica, istorijski trgovi Restauradores i Rosio, stari centar zvani Bajša, trg Komersio na samoj obali reke Težo, jedan od najlepših u Evropi, zapadna četvrt Belem, odakle je krenuo Vasko da Gama na prvo putovanje do Indije, manastir Svetog Žeronima, remek-delo manuelinske gotike, kula Svetog Visentea, zvana Belenska kula i spomenik Velikim prekookeanskim otkrićima. Nakon obilaska, smeštaj u hotel. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.

2.dan subota 31.12.2016 LISABON – SINTRA – KABO DA ROKA – KAŠKAIŠ – EŠTORIL – LISABON

Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili mogućnost organizovanja poludnevnog fakultativnog odlaska do Sintre, koji je pod zaštitom je UNESCO-a od 1995. godine zbog prelepih zamkova i palata koji je krase. Po dolasku, obilazak Sintre: šetnja po centru Sintre…Slobodno vreme. Nastavak putovanja za Kabo da Roku. Usputno zadržavanje na najzapadnijoj tački kontinentalnog dela Evrope – Kabo da Roka. Nastavak vožnje uz obalu Atlantika. Prolazak kroz Kaškaiš, nekadašnje ribarsko selo koje je postalo slavno kada je krajem 19. veka postalo odmaralište kraljevske porodice. Danas je popularno letovalište, i Eštoril, u kome se nalazi jedan od najvećih evropskih kazina. Poznat je po brojnim luksuznim hotelima i igralištima za golf. Povratak u Lisabon. Individualni odlazak na doček Nove 2017. Noćenje.

3.dan nedelja 01.01.2017. LISABON

Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti. U večernjim časovima mogućnost organizovanja fakultativnog odlaska na fado veče (veče portugalske nacionalne muzike). Noćenje.

4.dan ponedeljak 02.01.2017. LISABON – OBIDOŠ – BATALJA – NAZARE – ALKOBASA – LISABON

Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili mogućnost organizovanja celodnevnog fakultativnog odlaska do Obidoša, šarmantnog, srednjovekovnog gradića, opasanog zidinama koji se nalazi u pokrajini Leiria, na oko 80 km severno od Lisabona. Obidoš je bio tradicionalni venčani dar portugalskih kraljeva svojim kraljicama, zbog čega često nazivaju “The wedding city”. Obilazak grada. Slobodno vreme. Nastavak putovanja za Batalju. Po dolasku, poseta dominikanskom manastiru iz 14. veka, remek-delu manuelinske umetnosti, koji je pod zaštitom UNESCO-a. Slobodno vreme. Nastavak putovanja za Nazare, živopisno ribarsko mestašce na obali Atlantskog okeana. Odlazak do vidikovca-Sitio, odakle se pruža spektakularan pogled na okean. Slobodno vreme. Nastavak putovanja za Alkobasu, gradić koji je dobio ime po dve reke, Alkove i Basa. U središtu grada nalazi se istoimeni manastir, jedan od najvažnijih manastira u Portugalu. Osnovao ga je prvi portugalski kralj, Afonso Enrikeš u slavu pobede nad Mavarima. Obilazak crkve manastirskog kompleksa Alkobase. Slobodno vreme. Povratak u Lisabon. Noćenje.

5.dan utorak 02.01.2016. LISABON – BEOGRAD

Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. U poslepodnevnim časovima transfer do aerodroma. Poletanje aviona za Beograd u 18:00h kompanijom Air Serbia. Let JU 3601. Sletanje u Beograd u 21:45h. (Kraj usluga)

V A Ž N A  N A P O M E N A:

Vreme poletanja aviona određuje avio kompanija u zavisnosti od raspoloživosti aviona.
Postoji mogućnost večernjih i noćnih letova i da se u tom slučaju ne stigne na predviđeni obrok. To ne može biti predmet žalbe putnika, jer je činjenično stanje nastupilo usled objektivnih okolnosti na koje organizator putovanja nije mogao da utiče.
Postoji mogućnost da se po dolasku u hotel dobije hladni obrok ili lanč paket (zavisi da li smeštajni objekat ima tu mogućnost).

Uslovi plaćanja:

– 30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima gradjana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate.

NAPOMENA:

Prijave za fakultativne izlete vrše se iskljucivo u agenciji – plaćanje vodiču na destinaciji.

CENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:

– Povratni avionski prevoz na relaciji Beograd – Lisabon – Beograd sa kompanijom Air Serbia
– Smeštaj u hotelu 3* na bazi 4 noćenja sa doručkom u standardnim 1/2 sobama. Hotel Vip Inn Berna nema mogućnost 1/2+1 soba.
– Transfere na relacijama aerodrom-hotel-aerodrom u Lisabonu prema programu
– Panoramsko razgledanje grada sa vodičem na srpskom jeziku
– Troškove organizacije putovanja
– Usluge pratioca grupe
– Usluge licenciranog vodiča na destinaciji

CENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:
– Avionske takse – oko 49 € na dan objavljivanja programa (avionske takse se plaćaju u agenciji prilikom rezervacije i podložne su promenama)
– Fakultativne izlete
– Obaveznu gradsku komunalnu taksu za Lisabon i okolinu (uvedena za boravak u Lisabonu od 01.01.2016. godine) u iznosu od 1 € po osobi po noći
-Međunarodno putno osiguranje
– Individualne troškove putnika

POPUSTI:

– Deca od 0 – 2 godine – imaju popust 100% (nemaju sedište u avionu, nemaju ležaj u hotelu)
– Deca 2 -12 godina imaju popust 20% u pratnji dve punoplatežne osobe (imaju sedište u avionu, nemaju ležaj u hotelu)

V

Ostale zanimljivosti

Skopelos letovanje 2018

Leto 2018 ~Hoteli i apartmani~ Grad Skopelos, Panormos, Stafilos

Skiatos letovanje 2018

Leto 2018 ~Hoteli i apartmani~ Skiatos, Megali Amos, Ahladies, Trulos, Kukunaries

Lefkada letovanje 2018

Leto 2018 ~Hoteli i apartmani~ Nikiti, Vasiliki, Nikiana, Ligia, Lefkas, Agios Nikitas

Rodos letovanje 2018

Leto 2018 ~Hoteli i apartmani~ Grad Rodos, Kalitea, Faliraki, Ixia, Lindos, Jalisos

Banje

Odmor u banjama Slovenije, Austrije, Mađarske...

Kefalonija letovanje 2018

Leto 2018 ~Hoteli i apartmani~ Lasi, Skala, Svoronata, Argostoli, Liksuri, Fiskardo

Kasandra Hoteli ~ Letovanje 2018

Leto 2018 ~Kompletna ponuda hotela na Kasandri

yutagrcka letovanje
YUTA

011/77-041-87
011/77-010-19
011/77-000-60
011/77-000-50
011/34-468-80
060/30-336-25
060/30-336-24
Njegoševa 69, Beograd
(Kod Kalenić pijace)
Pon-Pet: 09-20 časova
Subota: 09-14 časova