Putovanje - Venecija - Uskrs 2019. - 2 noći, autobus

Putovanje - Venecija - Uskrs 2019. - 2 noći, autobus

KLIKNITE NA www.amostravel.rs/aranzmani/venecija-uskrs-2019 ZA CELOKUPNU PONUDU ARANŽMANA U VENECIJI ZA USKRŠNJE PRAZNIKE 2019. GODINE!

KLIKNITE NA www.amostravel.rs/putovanja-evropski-gradovi-uskrs-2019 ZA CELOKUPNU PONUDU ARANŽMANA ZA USKRŠNJE PRAZNIKE 2019. GODINE U EVROPSKIM METROPOLAMA!

LIDO DI JESOLO je primorski deo grada Jesolo. Nalazi se u severo-istočnom delu Italije na Jadranskom moru u blizini Venecije. Dugačka peščana plaža i veliki broj hotela i vila, aquapark i mnogobrojni turistički sadržaji čine ovo mesto omiljenom letnjom destinacijom.
TRST je važan grad i luka u Italiji na istočnoj obali Jadrana sa oko dvestadeset hiljada stanovnika.Grad je središte istoimenog okruga Trst i pokrajine Fruli-Venecija Đulija.Trst je nekada bio “carska luka Habzburgovaca“, a danas je najvažnija pomorska luka severnog Jadrana.

VENECIJA je čudesna i jedinstvena. Jedna je od najbogatijih riznica italijanske i evropske kulture i umetnosti. Izgrađena u prostranoj laguni, na ušću reke Brente u Venecijanski zaliv, na preko sto malih ostrva koje razdvaja oko 180 kanala i spaja preko 400 mostova. Venecija je grad raskošne arhitekture, prefinjene muzike i neke posebne svetlosti. Venecija je zbog toga prozvana „Serenissima“ – presvetla.. Kompletno gradsko jezgro Venecije sa nekoliko stotina palata i preko 90 crkava deo je svetske kulturne baštine, pod zaštitom UNESCO-a.
VERONA je grad emocija, poprište čuvene Šekspirove tragedije „Romeo i Julija“, mesto gde se i danas pišu najlepša ljubavna pisma i najbolje romantične priče. Ovaj velelepni, aristokratski grad može da se pohvali mnogobrojnim draguljima srednjovekovne arhitekture, koji svake godine dočekuje na hiljade ljubitelja umetničkih dela.
PADOVA je najstariji Italijanski grad smešten između Venecije i Verone. Poznata je po velikom broju arhitektonskih bisera od kojih je najveći prelepa bazilika Svetog Antonija, u kojoj se i danas nalaze njegove relikvije i grob.

  • CENOVNIK I PROGRAM PUTOVANJA
  • NAPOMENE

TERMIN: 25.04. – 29.04.

Kalkulacija je rađena za najmanje 40 putnika.

CENA ARANŽMANA:

*Specijalna ponuda – važi za ograničeni deo kapaciteta*

89 € po osobi u 1/2 i 1/2+1 sobi

*Redovna cena*

109 € po osobi u 1/2 i 1/2+1 sobi

Doplata za 1/1 sobu 30 €

OPIS SMEŠTAJA: 
Hotel u Lidu di Jesolo je sa 3* . Sve sobe su opremljene: sopstvenim kupatilom, centralnom klimom i grejanjem, SAT TV, telefonom ( SORENTO, MIAMI, AZURO, DA BEPI sl.)
Obroci: doručak – kontinentalni (slatko – slani)
Naziv hotela biće poznat 10 dana pre puta.

Program putovanja:

1.dan BEOGRAD
Polazak autobusa iz Beograda sa dogovorenog mesta. Noćna vožnja preko Hrvatske i Slovenije, uz kraće pauze.

2.dan TRST – PALMANOVA – LIDO DI JESOLO
Dolazak u Trst u jutarnjim satima, kraća šetnja centrom grada sa obilaskom srpske crkve Sv. Spiridona. Odlazak u veliki trgovački centar Palmanova Outlet Village. Popodne dolazak u Lido di Jesolo, smeštaj u hotel i slobodno vreme. Noćenje.

3.dan LIDO DI JESOLO – PADOVA – VERONA – LIDO DI JESOLO
Doručak. Slobodan dan ili fakultativno izlet za Padovu i Veronu. Odlazak za Padovu, u kojoj se nalazi stari univerzitet, kao i druga botanička bašta na svetu. Danas je to grad sa elitnom industrijom i veoma značajnim medicinskim institucijama. Zadržavanje na najvećem gradskom trgu i obilazak crkve San Antonio Apolinare. Nastavak puta za Veronu. Obilazak grada Romea i Julije: Trg Bra, Arena, Gospodski trg, palata i grobnica porodice Skalidjeri, Romeova kuća i Julijin balkon. Slobodno vreme do 18.00 h. kada je predviđen povratak za Lido di Jesolo. Dolazak u hotel. Noćenje.

4.dan LIDO DI JESOLO – VENECIJA
Doručak. Dolazak do luke Punta Sabioni i vožnja brodom do Trga Sv.Marka, u Veneciji. Razgledanje najužeg centra prestonice nekada moćne Mletačke Republike (IX-XVIII vek), Bazilike Sv. Marka sa mozaicima, Duždeve palate, Mosta uzdisaja, Mosta Rialto, crkve Santa Maria della Salute u kojoj se nalaze dela Ticijana i Tintoretija, Kasa d`Oro jedne od najlepših palata u Veneciji poznate kao „Zlatna kuća“ zbog pozlaćenih i šarenih spoljnih zidova. Slobodno vreme do 17.00h. Povratak brodom do Punta Sabioni i nastavak puta za Beograd sa usputnim pauzama radi odmora.

5.dan BEOGRAD
Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim časovima.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
– prevoz na navedenoj relaciji autobusom turističke klase, visokopodni ili dabldeker / audio, video, klima/
– smeštaj u hotelu 3* u Lido di Jesolu na bazi 2 noćenja/doručak
/doručak – buffet slatko-slani, samoposluživanje/
– obilazak Venecije u pratnji vodiča – organizaciju i vođstvo puta

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

– međunarodno zdravstveno osiguranje
– fakultativni izleti
– ulaznice za muzeje

Uslovi plaćanja:

– 30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima gradjana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA, AMERICAN EXPRESS

– Platnim karticama Banca Intesa, do 12 rata bez kamate

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate.

Cene fakultativnih izleta ( Min. za realizaciju fakultative je 25 osoba):
– brodsku kartu i check point Punta Sabioni – Venecija – P.Sabioni….20 € , deca do 12g.- 15 €

-Verona /Padova /…25 € /deca 20 € /

Popusti i doplate:

– Doplata za 1/1 sobu 30 €.

-Deca do 12 god. u pratnji 2 odrasle osobe imaju popust 10 €.

-Obezbeđen transfer iz Novog Sada uz doplatu 17 € (minimum 2 osobe).
Mogućnost transfera iz Užica, Čačka , Kragujevca , Jagodine.

M/19

Preporučuje se putnicima da se o uslovima ulaska u zemlje EU ( potrebna novčana sredstva za boravak , zdravstveno osiguranje, potvrda o smeštaju…) informišu na sajtu delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u konzulatu zemlje u koju putuje.Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.

Turistička agencija organizator, odnosno posrednik ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu.
U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja.
Minimum za realizaciju aranžmana je 40 putnika.

Google PlusInstagram
YUTA

0117700050
0603033623
0603033624
Njegoševa 69, Beograd
(Kod Kalenić pijace)
Franšiza Amos Travel Arena
Španskih boraca 24v amostravelbeograd @gmail.com
Pon-Pet: 09-20 časova
Subota: 09-15 časova