98€

Najam apartmanaWi-FiKlimaKablovska TVKuhinja

stavrula1
stavrula2
stavrula3
stavrula5
stavrula8
stavrula1
stavrula2
stavrula3
stavrula5
stavrula8
KUĆA STAVRULA, Sitonija-Sarti

Opis

Potpuno nova kuća, izgrađena 2012. godine, nalazi se u novom delu Sartija na 80 m od mora. Kuća ima dvorište sa roštiljem. Studiji se nalaze u visokom prizemlju i na prvom spratu. Svi imaju SAT TV, internet i klima uređaj čije se korišćenje doplaćuje. Zbog kvaliteta smeštaja i odlične pozicije u novom delu Sartija ovo je jedna od najtraženijih kuća u našoj ponudi.

Sarti

Na istočnoj obali čuvenog poluostrva Sitonija, sa pogledom na Svetu goru, smešteno je slikovito ribarsko mesto Sarti. U poslednjih desetak godina otkrili su ga turisti i doprineli da se mesto razvije, dobije brojne taverne, prodavnice, hotele i apartmanske kuće. Mesto je smešteno na 3 km dugačkoj peskovitoj plaži, na kojoj se nalazi većina taverni. Blizina šumovitih brda i izolovanih uvala, kao i Soluna i čuvenih manastira, pružaju mogućnosti za brojne izlete: biciklima, magarcima, autobusima, brodovima ili ribarskim čamcima. Ako Vam za vaš odmor nisu dovoljni sunce, čiste plaže i taverne sa grčkim specijalitetima, nudimo Vam niz interesantnih izleta.

 

MapaSartijaDec13_0412_1

Lokacija kuća na mapi u Sartiju

 

  • CENOVNIK 2014 - A
  • NAČIN PLAĆANJA ARANŽMANA
  • PREVOZ
  • NAPOMENE

Stavrula_0312_2

Najam studija/apartmana

Cene su za najam studija/apartmana za navedeni broj noći i maksimalan broj osoba bez obzira na uzrast. Pored navedenog broja osoba bez posebne doplate i bez sopstvenog ležaja može boraviti dete do 6 godina. Dete starije od 6 godina, a mlađe od 12 godina može boraviti pored maksimalnog broja osoba u apartmanu bez sopstvenog kreveta uz doplatu od 5eur/danu. Postoje kuće u kojima boravak više od maksimalnog broja osoba nije moguć ni uz doplatu.

Paket aranžmani

Cena sa zvezdicom * predstavljaju cene paket aranžmana i izražene su po osobi. Uključuju smeštaj u izabranoj kući u određenom tipu smeštaja i autobuski prevoz. Cena paket aranžmana je ista iz svih mesta garantovanog polaska autobuskog prevoza na Sitoniju. (pogledajte PREVOZ)

Promotivna akcija pod nazivom “first second” podrazumeva pretprodaju aranžmana za leto 2014. po specijalnim povoljnijim uslovima. Akcija ce trajati od 2. decembra do 15. januara ili do prodaje svih kapaciteta koji su u ponudi po povoljnijim uslovima za najranije uplate.
Popusti za uplate u trajanju first second akcije su do 15%** odnosno:
• 10% za sve rezervacije izvršene do 15. januara s tim da se celokupni iznos aranžmana uplati do 15. aprila.
• Dodatnih 5% gotovinskog popusta, ukoliko se odlučite da pun iznos aranžmana uplatite u kešu prilikom rezervacije. Ukoliko Vam više odgovara 5% popusta možete zameniti nekim od sjajnih poklona u vidu komfornijeg apartmana, gratis sedišta u autobusu i sl.

Specijalni pokloni** su rezervisani za goste koji se odluče da celokupan iznos aranžmana uplate u kešu prilikom rezervacije, a to im više odgovara od dodatnih 5% popusta za takav vid uplate. Uplatite kešom prilikom rezervacije i umesto 5% keš popusta odlučite se za neki od sjajnih poklona koji vrede mnogo više od 5% popusta ukupnog iznosa…

- Rezervacija se smatra konačnom prilikom uplate 30% od celokupnog iznosa aranžmana.

- Preostalih 70% od celokupnog iznosa aranžmana potrebno je uplatiti najkasnije do mesec dana pre polaska na put.

- Za uplate u celosti prilikom rezervacije je predviđen određen stimulativni popust koji se može razlikovati tokom različitih akcija.

Uplate na rate

- 30% prilikom rezervacije, narednih 40% do puta, dinamikom koja Vama odgovara i preostalih 30% deponovanjem čekova 15 dana pre puta.

Autobuski prevoz

Za prevoz se koriste udobni visokopodni i spratni luksuzni turistički autobusi sa TV/VIDEO i klima uređajem.

Po dolasku gostiju u letovalište, goste sačekuju predstavnici koji gostima prevoze prtljag od autobusa do ispred kuće.

Transferi, do i od Novog Sada, do i od Beograda, odnosno do i od mesta priključenja autobusu na relaciji Subotica-Novi Sad-Beograd-Niš-Sitonija,mogu biti organizovani minibusom, kombijem ili putničkim automobilom, a u zavisnosti od broja putnika.

Polazak je dan ranije u odnosu na prvi dan korišćenja apartmana. Polazak iz Beograda je u 21:00. Okvirno vreme polaska iz ostalih mesta je navedeno u tabeli, tačno vreme polaska će biti potvrđeno pre polaska na put. Povratak iz letovališta je u 18:00.

Prevoz_0212

Sopstveni prevoz

Za goste koji koriste sopstveni prevoz ne postoji niti doplata niti dinarski deo aranžmana. Gosti se po dolasku u letovalište javljaju predstavniku koji ih smešta u studije/apartmane.

Tipovi smeštaja

Svi smeštajni kapaciteti na Sitoniji u svom sastavu imaju kupatilo, kuhinjski deo ili izdvojenu kuhinju, terasu i odgovarajući broj ležaja.

Broj ležaja definiše i maksimalan broj osoba koje mogu boraviti u određenoj smeštajnoj jedinici.

Maksimalan broj osoba

Maksimalan broj osoba predstavlja broj osoba koji može boraviti u određenom tipu smeštaja. Prilikom prijave se navode imena svih putnika koji će boraviti u određenom studiju ili apartmanu. Iako je cena izražena po studija/apartmanu, ista je obračunata za tačno određen broj osoba u određenom studiju/apartmanu i ovaj uslov se mora poštovati kako prilikom prijave tako i kasnije tokom boravka.

Oprema

Svi studiji i apartmani imaju terasu, wc i tuš sa toplom i hladnom vodom, sto i stolice, ormar, kuhinju sa frižiderom koja je opremljena prema broju osoba (tanjiri, čaše, šolje, noževi, viljuške, kašike, šerpa, tiganj, džezva za kafu). Promena posteljine je na svakih pet/šest dana. Domaćini kuća na dan zamene posteljine dostavljaju čistu posteljinu koju gosti sami menjaju kao što i sami održavaju higijenu apartmana tokom svog boravka.

Molimo goste da ponesu svoje peškire, s obzirom da peškiri nisu deo standardne opreme studija/apartmana.

Dodatna oprema

Svi tipovi smeštaja pored opremljene kuhinje, odgovarajućeg broja ležaja, terase i kupatila imaju i odgovarajuću oprema koja može uticati na cenu i nivo kvaliteta smeštajne jedinice. Dodatna oprema je opisana sledećim skraćenicama:

A/C – korišćenje klima uređaja se doplaćuje na licu mesta. Doplata je 5-6 eur/dan

A/C*- korišćenje klima uređaja je uključeno u cenu

A/C** - korišćenje klima uređaja je uključeno u cenu u julu i avgustu

TV – televizor sa lokalnim programom

SAT/TV – televizor sa jednim ili više satelitskih programa

DM – terasa sa direktnim pogledom na more

BM – terasa sa bočnim pogledom na more

UT – ulaz u studio je preko terase

WIFI – apartman ima signal za besplatno korišćenje bežičnog interneta

NP – studio/apartman je u nivou niskog prizemlja

YUTA

011/24-38-604
060/30-33-623
060/30-33-624
060/30-33-625
Kursulina 19, BG
(kod Kalenić pijace)