105€

Najam apartmanaU centruKuhinja

Dionisos beach-zorbas-apartmani-4-s
Dionisos beach-zorbas-apartmani-8-s
Dionisos beach-zorbas-apartmani-10-s
Dionisos beach-zorbas-apartmani-15-s
Dionisos beach-zorbas-apartmani-5-s
Dionisos beach-zorbas-apartmani-4-s
Dionisos beach-zorbas-apartmani-8-s
Dionisos beach-zorbas-apartmani-10-s
Dionisos beach-zorbas-apartmani-15-s
Dionisos beach-zorbas-apartmani-5-s
APARTMANI ZORBAS, Dionisos beach

Opis smeštaja

GPS koordinate: 40.249611N  23.251705E

Vila Zorbas nalazi se u centru Dionisosa u mirnom delu, na samo 30m od peščane plaže.

Svi apartmani se nalaze na prvom i drugom spratu, dok se u parteru nalazi prostor za goste vile i zajedničko kupatilo za poslednji dan smene.

Svi apartmani imaju svoje kupatilo, zasebnu terasu, TV i luster-ventilatore.

U sklopu vile se nalaze sledeće strukture smeštaja:

 • trokrevetni apartmani koji sadrže spavaću sobu sa dva ležaja, opremljenu kuhinju u sklopu koje se nalazi jedan krevet.
 • trokrevetni apartmani sa pomoćnim ležajem (1/3+1 app) koji sadrže spavaću sobu sa dva ležaja, opremljenu kuhinju sa krevetom i još jednim udobnim ležajem koji se izvlači (sa dušekom).
 • četvorokrevetni apartmani (1/4 app) se sastoje od spavaće sobe i kuhinjskog dela i
 • petokrevetni duplex apartmani (1/5 app) koji se sastoje od dve odvojene spavaće sobe i kuhinjom.

Dionisos beach

Dionisos (Paralia Dionisiou) je manje turističko mesto na jednom od atraktivnijih delova Halkidija, udaljeno 57 kilometara južno od Soluna i oko 3 kilometara severozapadno od Nea Mudanie. Od uključenja sa obilaznice oko Soluna na put A25, do Dionisosa ima tačno 50 kilometara. Ovo naselje, smešteno u Solunskom zalivu, ima oko 1.300 stanovnika, ali se taj broj višestruko uvećava tokom leta sa dolaskom velikog broja turista.

Plaža ovog naselja vrlo je popularna među turistima, a najviše je Grka, Srba i Nemaca. Puna barova i taverni, plaža je idealno mesto za šetnju u večernjim satima, za uživanje u zalasku sunca, kao i predivan odmor uz sunčanje i kupanje u toku dana. Uz dugu i široku plažu prostire se prelepo popločano šetalište pod palmama, sa dosta svetiljki, cveća i drvenih klupa. Red tamarisa između šetališta i plaže pravi dosta hlada tokom dana. Pročitajte još na našem sajtu www.grckanadlanu.com…

Mapa Dionisos beach - broj 5 - Apartmani Zorbas

Mapa Dionisos beach – broj 5 – Apartmani Zorbas

 

 • CENOVNIK 2014- TL
 • PREDSEZONA
 • PREVOZ
 • PROGRAM PUTOVANJA
 • NAPOMENE

Popust za rane uplate:
10% popusta za celokupne uplate do 14.02.2014.
5% popusta za celokupne uplate do 14.03.2014.
Popust se odnosi na devizni deo smeštaja.

CENOVNIK 10 NOĆENJA

Grcka- Dionisos Beach- apartmani- Dionisos 3- cenovnik 10 noćenja

CENOVNIK 15 NOĆENJA

Grcka- Dionisos Beach- apartmani- Dionisos 3- cenovnik 15 noćenja

Legenda tabele:

Vrste usluga: NA - najam apartmana ili studija, ND - noćenje s doručkom, PP - polupansion (doručak i večera), PA - pun pansion (doručak ručak i večera), AI - All Inclusive (sve uključeno), UAI - Ultra All Inclusive (sve uključeno + dodaci)

Vrste smeštaja: STU - studio (u jednoj prostoriji kuhinja i kreveti), APP - apartman (kuhinja odvojena vratima od spavaće sobe), DUP - duplex (apartman sa dve spavaće sobe), MEZ - mezoneta (apartman na dva nivoa)

Ostali pojmovi: ADL - odrasla osoba, CHD - dete, INF - infant dete do 2 godine, AC - Air Conditioner, klima uređaj,

NAČIN PLAĆANJA ARANŽMANA:

1. 30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

2.  čekovima građana

3.   platnim karticama (Visa, Dina, Master, Maestro)

– sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate.

Popust za rane uplate:
10% popusta za celokupne uplate do 14.02.2014.
5% popusta za celokupne uplate do 14.03.2014.
Popust se odnosi na devizni deo smeštaja.

Grcka- Dionisos Beach- apartmani- Zorbas- predsezona

AUTOBUSKI PREVOZ BEOGRAD – HALKIDIKI (Kasandra)

* Cene autobuskog prevoza od Beograda do Pefkohorija uz mogućnost stajanja u svim usputnim mestima.

Grcka- Halkidiki- Kasandra- prevoz

Moguć je prevoz do svih usputnih mesta na poluostrvu Kassandra do Pefkohorija.
Uplata samo autobuskog prevoza nije moguća u terminima polazaka od 21.05. zaključno sa polaskom 10.06.2011.

 

 

1.dan - Skup putnika u 18:30 u Beogradu na parkingu kod Sava Centra (savska strana). Polazak je predviđen za 19:00 časova. Noćna vožnja sa usputnim pauzama radi ulaska putnika i kraćih odmora. Prelazak granice sa BJR Makedonijom. Vožnja do graničnog prelaza sa Grčkom (Evzoni) bez zadržavanja.

2.dan - Ulazak u Grčku (vreme se pomera za +1 sat). Dolazak u letovališta je predviđen oko 12:00 časova (osim u slučaju više sile). Smeštaj u odabranim smeštajnim kapacitetima je od 14:00 časova. Slobodno vreme. Noćenje.

3-11./16./21… dan - Boravak u odabranom apartmanu/studiju ili hotelu. Slobodno vreme. Napuštanje smeštajnih objekata poslednjeg dana boravka do 9:00 časova. Slobodno vreme. U 15:00 časova polazak autobusa iz Pefkohorija, 15:10 polazak iz Haniotija, 15:25 polazak iz Kalitee, 16:00 polazak iz Dionisosa. Noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima na graničnim prelazima i mestima za odmor. Dolazak na mesto polaska u ranim jutaranjim časovima (osim u slučaju više sile).

 • Povratna karta za autobuski prevoz (sa ili bez aranžmana) podrazumeva definisane datume odlaska i povratka. Ukoliko u toku boravka na destinaciji (u inostranstvu) želite da promenite datum povratka, potebno je da doplatite autobusku kartu u jednom pravcu (40€ – odrasli, 35€ – deca).
 • Uplata samo autobuskog prevoza (bez uplate smeštaja) nije moguća u terminima polazaka od 21.05. zaključno sa polaskom 10.06.2011.

* Prevoz je organizovan turističkim visokopodnim autobusima (klima, TV+Video). Agencija ima pravo promene vremena polaska u skladu sa okolnostima na graničnim prelazima i stanjem na putevima (kontaktirati agenciju dva dana pre polaska). Minimalni broj putnika je 10.

VAŽNO: U autobusima je zabranjeno pušenje, konzumiranje alkohola i opojnih sredstava. WC nije u upotrebi. Svako dete mora imati svoje sedište (ne sme biti u krilu roditelja ili staratelja). Agencija pravi raspored sedenja u autobusu uzimajući u obzir Vaše napomene, starost putnika (stara lica i porodice s decom), kao i vreme uplate. Putnik će prihvatiti bilo koje mesto koje mu dodeli agencija. Raspored sedenja je istaknut na autobusu prilikom polaska. Moguć ulazak (i izlazak) putnika u autobus je na benziskim pumpama, motelima i restoranima uz autoput Beograd – Preševo. Takođe je moguć ulazak putnika u gradovima do 20km udaljenosti od autoputa ukoliko ima minimum 10 putnika. U toku puta se prave pauze za odmor čiju dužinu i mesto određuje agencija.

YUTA

011/24-38-604
060/30-33-623
060/30-33-624
060/30-33-625
Kursulina 19, BG
(kod Kalenić pijace)