190€

Najam apartmanaKlimaBesplatan parking

Pefkohori-rigas-2-apartmani-2-s
Pefkohori-rigas-2-apartmani-4-s
Pefkohori-rigas-2-apartmani-13-s
Pefkohori-rigas-2-apartmani-11-s
Pefkohori-rigas-2-apartmani-7-s
Pefkohori-rigas-2-apartmani-2-s
Pefkohori-rigas-2-apartmani-4-s
Pefkohori-rigas-2-apartmani-13-s
Pefkohori-rigas-2-apartmani-11-s
Pefkohori-rigas-2-apartmani-7-s
APARTMANI RIGAS 2, Halkidiki- Pefkohori

Opis smeštaja

GPS koordinate: 39.986459N  23.622108E

Apartmani Rigas 2 lux su ekskluzivni trokrevetni studiji na oko 70 metara od najlepše plaže u Pefkohoriju, sa veoma lepim okruženjem. U sklopu ovog kompleksa se nalazi recepcija, bašta sa stolovima za goste i roštiljem koje mogu koristiti gosti samo ove vile.

Studiji su luksuzno opremljeni: klima uređaj (uračunato u cenu tokom cele sezone), televizor, fen za kosu… Postoji mogućnost parkinga.

Pefkohori

Pefkohori (Πευκοχώρι) je letovalište na južnom delu istočne obale poluostrva Kasandra, udaljeno 104 kilometara od Soluna, odnosno oko 4 kilometara od centra Haniotija sa kojim je brojnim vilama i hotelima gotovo spojen. Jedno od omiljenih letovališta Srba ima preko 1.600 stalnih stanovnika, a broj stanovnika višestruko naraste tokom sezone. Do tradicionalnog naselja Agia Paraskevi u unutrašnjosti poluostrva ima 5 kilometara, dok je letovalište, odnosno banja Lutra na zapadnoj obali Kasandre udaljena 10 kilometara.

Pefkohori se nalazi u području koji bi slobodno mogao da se nazove i ekološki raj. Turizam je ovde počeo da se razvija ranih 70-ih godina kada su počeli da dolaze brojni turisti privučeni veličanstvenim prirodnim lepotama, blagom klimom, dugačkim plažama i prepoznatljivim grčkim gostoprimstvom. Od tada se Pefkohori smatra jednim od najboljih odmarališta u celoj Evropi. U prevodu naziv Pefkohori znači selo borova (pefko – bor, horio – selo), a to je i razumljivo s obzirom da je okružen borovim šumama i plantažama maslina. Prvi put ovo mesto se pominje tek negde u XVIII veku. Pročitajte još na našem sajtu www.grckanadlanu.com…

Mapa Pefkohorija - broj 5 -   Apartmani Rigas 2

Mapa Pefkohorija – broj 5 – Apartmani Rigas 2

A. Tourist info, B. Ioli market, C. Αρωανιτιδισ (Arvanitidis) supermarket, D. Masoutis supermarket, E. NoNo diskoteka, F. Pekara, G. Shell pumpa, H. Pizza Capri, I. ΟΡΟΣΙΜΟΣ (Orosimos) market, J. Pizza Roma, K. Crkva, L. Benzinska pumpa, M. Pošta, N. Škola, O. Sushi bar, P. Bombo cafe bar, R. Vlahos restoran, S. Lemoni pekara poslastičarnica, T. Market.

  • CENOVNIK 2014- TL
  • PREDSEZONA
  • SEPTEMBAR
  • PREVOZ
  • PROGRAM PUTOVANJA
  • NAPOMENE

Popust za rane uplate:
10% popusta za celokupne uplate do 14.02.2014.
5% popusta za celokupne uplate do 14.03.2014.
Popust se odnosi na devizni deo smeštaja.

CENOVNIK 10 NOĆENJA

Rigas210

 

 

 

 

 

 

CENOVNIK 15 NOĆENJA

Rigas215

 

 

 

 

 

 

Legenda tabele:

Vrste usluga: NA - najam apartmana ili studija, ND - noćenje s doručkom, PP - polupansion (doručak i večera), PA - pun pansion (doručak ručak i večera), AI - All Inclusive (sve uključeno), UAI - Ultra All Inclusive (sve uključeno + dodaci)

Vrste smeštaja: STU - studio (u jednoj prostoriji kuhinja i kreveti), APP - apartman (kuhinja odvojena vratima od spavaće sobe), DUP - duplex (apartman sa dve spavaće sobe), MEZ - mezoneta (apartman na dva nivoa)

Ostali pojmovi: ADL - odrasla osoba, CHD - dete, INF - infant dete do 2 godine, AC - Air Conditioner, klima uređaj,

NAČIN PLAĆANJA ARANŽMANA:

1. 30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

2.  čekovima građana

3.   platnim karticama (Visa, Dina, Master, Maestro)

– sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate.

Popust za rane uplate:
10% popusta za celokupne uplate do 14.02.2014.
5% popusta za celokupne uplate do 14.03.2014.
Popust se odnosi na devizni deo smeštaja.

Grcka- Pefkohori- apartmani- Rigas 1- predsezona

Popust za rane uplate:
10% popusta za celokupne uplate do 14.02.2014.
5% popusta za celokupne uplate do 14.03.2014.
Popust se odnosi na devizni deo smeštaja.

Grcka- Pefkohori- apartmani- Rigas 1- septembar

 

 

 

AUTOBUSKI PREVOZ BEOGRAD – HALKIDIKI (Kasandra)

* Cene autobuskog prevoza od Beograda do Pefkohorija uz mogućnost stajanja u svim usputnim mestima.

Grcka- Halkidiki- Kasandra- prevoz

Moguć je prevoz do svih usputnih mesta na poluostrvu Kassandra do Pefkohorija.
Uplata samo autobuskog prevoza nije moguća u terminima polazaka od 21.05. zaključno sa polaskom 10.06.2011.

 

 

1.dan - Skup putnika u 18:30 u Beogradu na parkingu kod Sava Centra (savska strana). Polazak je predviđen za 19:00 časova. Noćna vožnja sa usputnim pauzama radi ulaska putnika i kraćih odmora. Prelazak granice sa BJR Makedonijom. Vožnja do graničnog prelaza sa Grčkom (Evzoni) bez zadržavanja.

2.dan - Ulazak u Grčku (vreme se pomera za +1 sat). Dolazak u letovališta je predviđen oko 12:00 časova (osim u slučaju više sile). Smeštaj u odabranim smeštajnim kapacitetima je od 14:00 časova. Slobodno vreme. Noćenje.

3-11./16./21… dan - Boravak u odabranom apartmanu/studiju ili hotelu. Slobodno vreme. Napuštanje smeštajnih objekata poslednjeg dana boravka do 9:00 časova. Slobodno vreme. U 15:00 časova polazak autobusa iz Pefkohorija, 15:10 polazak iz Haniotija, 15:25 polazak iz Kalitee, 16:00 polazak iz Dionisosa. Noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima na graničnim prelazima i mestima za odmor. Dolazak na mesto polaska u ranim jutaranjim časovima (osim u slučaju više sile).

  • Povratna karta za autobuski prevoz (sa ili bez aranžmana) podrazumeva definisane datume odlaska i povratka. Ukoliko u toku boravka na destinaciji (u inostranstvu) želite da promenite datum povratka, potebno je da doplatite autobusku kartu u jednom pravcu (40€ – odrasli, 35€ – deca).
  • Uplata samo autobuskog prevoza (bez uplate smeštaja) nije moguća u terminima polazaka od 21.05. zaključno sa polaskom 10.06.2011.

* Prevoz je organizovan turističkim visokopodnim autobusima (klima, TV+Video). Agencija ima pravo promene vremena polaska u skladu sa okolnostima na graničnim prelazima i stanjem na putevima (kontaktirati agenciju dva dana pre polaska). Minimalni broj putnika je 10.

VAŽNO: U autobusima je zabranjeno pušenje, konzumiranje alkohola i opojnih sredstava. WC nije u upotrebi. Svako dete mora imati svoje sedište (ne sme biti u krilu roditelja ili staratelja). Agencija pravi raspored sedenja u autobusu uzimajući u obzir Vaše napomene, starost putnika (stara lica i porodice s decom), kao i vreme uplate. Putnik će prihvatiti bilo koje mesto koje mu dodeli agencija. Raspored sedenja je istaknut na autobusu prilikom polaska. Moguć ulazak (i izlazak) putnika u autobus je na benziskim pumpama, motelima i restoranima uz autoput Beograd – Preševo. Takođe je moguć ulazak putnika u gradovima do 20km udaljenosti od autoputa ukoliko ima minimum 10 putnika. U toku puta se prave pauze za odmor čiju dužinu i mesto određuje agencija.

YUTA

011/24-38-604
060/30-33-623
060/30-33-624
060/30-33-625
Kursulina 19, BG
(kod Kalenić pijace)