Najam apartmanaWi-FiKlimaKuhinja

Apartmani Eli Lux, Nea Flogita

KLIKNITE NA www.amostravel.rs/aranzmani/nea-flogita-apartmani-letovanje-2019 ZA CELOKUPNU PONUDU APARTMANA U NEA FLOGITI!

OPIS VILE

Apartmani ELI lux su novi apartmani koji su počeli sa radom 2014.godine. Apartmani poseduju 3 spavaće sobe svaka soba ima francuski ležaj i sopstveni izlaz na terasu, dnevnu sobu sa dva ležaja (ugaonom garniturom) i kaminom, soba je povezana sa kuhinjom i 3 izlaza na terasu. Apartmani ELI lux poseduju samo dva apartmana, na svakom spratu po jedan (jer 1 apartman se prostire na celom spratu, nalaze se na 1. i 2. spratu). Apartmani se nalaze na oko 400 metara od plaže, u centralnom delu Nea Flogite iza pijace. Svi apartmani imaju TV i klima uređaj cije je koriscenje ukljuceno u cenu. Kuhinje su kompletno opremljene i u svakoj od njih je veilki frizider. Svi apartmani poseduju velike terase sa garniturama za sedenje. Zamena posteljine na 5 dana. U apartmanu mogu da borave najviše 8 odraslih osoba i 2 deteta. Wi-Fi gratis.

*Agencija ne može garantovati brzinu interneta i nije odgovorna u slučaju nestanka interneta usled tehničkih problema grčkih operatera.

Ukratko o Nea Flogiti

Nea Flogita je atraktivno turističko mesto u centralnom delu poluostrva Halkidiki, 50 km jugoistočno od Soluna sa kojim je povezana redovnom autobuskom linijom. Nalazi se između Nea Plaje i Dionisosa pa vam se pruža mogućnost da u toku dana šetnjom promenite mesto. Nea Flogita je smeštena u oazi zelenila u kojoj dominira centralni park sa fontanama, tavernama i kafićima u prirodnom okruženju kao i lepo uređeno šetalište sa alejom palmi i parkovima sa sadržajem za decu. Duž šetališta kraj obale mora smešteni su restorani, kafići, picerije, poslastičarnice, okružene lepo uređenim baštama. U centru Flogite nalaze se: marketi, pekare i piljare, a na periferiji se nalazi diskoteka. Pročitajte još o Nea Flogiti na našem sajtu www.grckanadlanu.rs/grcka/nea-flogita

Google PlusInstagram
YUTA

0117700050
0603033623
0603033624
Njegoševa 69, Beograd
(Kod Kalenić pijace)
Franšiza Amos Travel Arena
Španskih boraca 24v amostravelbeograd @gmail.com
Pon-Pet: 09-20 časova
Subota: 09-15 časova