Najam apartmanaBazenWi-FiKlimaBesplatan parkingKuhinja

Aparthotel Estia, Skala Furka

KLIKNITE NA www.amostravel.rs/aranzmani/skala-furka-apartmani-letovanje-2017 ZA CELOKUPNU PONUDU APARTMANA U SKALA FURCI!

OPIS VILE

APP Hotel ESTIA je vrlo lep hotel sa bazenom apartmanskog tipa. Poseduje dva bazena, jedan veliki i jedan dečiji mali. Bazen se koristi 0d 9h-21h, pauza za dnevni odmor od 14h-17h. Ima predivno dvorište sa velikim travnatim površinama i palmama. Nalazi se u samom centru Furke 180m od plaže. Spada u jedan od najkvalitetnijih hotela apartmanskog tipa na Halkidikiju,zbog svog položaja, prostranosti i kvaliteta. Poseduje apartmane tipa studio, dvokrevetne i trokrevetne. Apartmani poseduju kuhinju,osnovno posuđe, kupatilo,2-3 standardna ležaja, TV, klimu(gratis), garniture za sedenje na terasama, gril. Posteljina i celokupan servis apartmana se vrši na 5 dana. U apartmane se ulazi prvog dana posle 13 h a apartmani se napuštaju zadnjeg dana do 9h. U apartmanima može boraviti najviše 3 odrasle osobe i jedno dete do 4 godina. Hotel poseduje kafe bar i recepciju, postoji prostorija za odlaganje prtljaga zadnjeg dana boravka. Ležaljke pored bazena su besplatne. Svi apartmani imaju svoj zaseban ulaz. Apartmani u prizemlju su neznatno spušteni u odnosu na nivo dvorišta. Odmah pored hotela se nalazi parking proctor koji je besplatan, i na kom putnici mogu besplatno da operu svoja vozila. Doplata za klimu 3e po danu, Wi-Fi gratis, ležaljke pored bazena gratis,parking gratis.

Skala Furka

Furka (Fourkas, Φούρκας) i Skala Furka (Skala Fourkas, σκάλα Φούρκας) su naselja udaljena jedno od drugog 2 kilometra. Dok je Furka selo smešteno u unutrašnjosti poluostrva, Skala Furka je letovalište smešteno na zapadnoj obali Kasandre, udaljeno 99 kilometara od Soluna, odnosno 14,5 kilometara od letovališta Kalitea na istočnoj obali.

Lepo primorsko naselje Skala Furka jedno je od najpopularnijih letovališta na poluostrvu i razvija se u glavni turistički centar zapadne obale Kasandre. Tokom leta turisti ovde dolaze da uživaju u opuštajućem odmoru u neverovatnim plažama i kristalno čistom moru u blizini prirode. Mesto je savršeno za one koji žele mir i odmor, kao i za porodice sa decom, a posetiocima su na raspolaganju hoteli i apartmani, beach barovi, klubovi, centri vodenih sportova.

Skala Furka je popularna plaža na zapadnoj strani Kasandre, a sa svojih 2 kilometra je i jedna od najdužih na poluostrvu. Okružena niskim brežuljcima s bujnim zelenilom i velikih dimenzija, Skala Furka je leti puna posetilaca iz Furke i drugih obližnjih naselja kao što su Siviri, Posidi i Mola Kaliva. Pročitajte još na našem sajtu www.grckanadlanu.rs/grcka/skala-furka-skala-fourkas

  • USLOVI PLAĆANJA

Cena je izražena u eurima po osobi i uključuje smeštaj na bazi 10 noćenja i autobuski prevoz.

Niže cene su sa obračunatim popustom za uplate u celosti do 06.05.2017.

LAST MINUTE PONUDA ZA SMENU 12.08.-22.08.2017. – važi do popune kapaciteta

Paket aranžman (smeštaj+autobuski prevoz) – 1/3 – 180 eura po osobi

*Za Last minute ponude nema umanjenja za sopstveni prevoz*

*Umanjenje za sopstveni prevoz iznosi 30 € po osobi od cene iz tabele, umanjnje ne važi za smene obeležene ** i za cene koje su na popustu.

POPUSTI I DOPLATE:

– Doplata za 1/1: dve cene iz tabele sa umanjenjem za jedan prevoz od 30€ (osim u terminima obeleženim ** )
– Deca od 0-2 godine borave besplatno u apartmanima bez ležaja, ako putuju autobusom plaćaju povratni prevoz 30€
– Dete od 2-7 godina u zajedničkom ležaju boravi besplatno, ako putuje autobusom plaća povratni prevoz prema cenovniku prevoza
– Dete od 2-12 godina u sopstvenom ležaju ima popust na cenu iz tabele 10%
– U bilo kom smeštajnom objektu, apatmanu, studiju ili mezoneti ne može boraviti više od jednog deteta na zajedničkom ležaju

ARANŽMAN OBUHVATA:

– Najam na bazi 10 noćenja u studiju ili apartmanu
– Autobuski prevoz
– Troškove organizacije
– Troškovi predstavnika na destinaciji
– Troškovi pratioca grupe ( za putnike koji koriste bus prevoz)

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

– Paket putnog osiguranja koji obezbeđujemo uz doplatu
– Izleti i individualni troškovi

Uslovi plaćanja:

– 30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima gradjana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate.

S/17 GH/17

Google PlusInstagram
YUTA

011/77-041-87
011/77-010-19
011/77-041-86
011/77-000-50
011/77-000-60
011/34-468-80
011/40-471-49
060/30-336-24
Njegoševa 69, Beograd
(Kod Kalenić pijace)
Pon-Pet: 09-20 časova
Subota: 09-15 časova